Om INWORK2019-08-16T09:57:08+00:00

Om Inwork

Om Inwork Aalborg

Vision

Inwork er sat i verden for at skabe fundament for bæredygtige forandringer.
Det betyder, at vi arbejder for at enhver forandring har et fundament, som sikrer at den kan fastholdes over tid.
Vi stræber efter, at der er harmoni mellem omkostning om udbytte i de løsninger vi leverer, ud fra en stærk overbevisning om, at værdi måles både økonomisk, menneskeligt og samfundsmæssigt.

Det er vigtigt for os, at vi overleverer ordentligt arbejde, og udviser vores samarbejdspartnere respekt for deres tid og indsats.
Vores overordnede mål er, at vores læring og indsigt udnyttes til reel forandring for rigtige mennesker i levede liv.
På denne måde vil vi sikre kvalitet i indsatsen for bæredygtig beskæftigelse for udsatte borgere i Danmark.

Værdier & Menneskesyn

  • Ordentlighed
  • Åbenhed og respekt
  • Faglighed og kreativitet

I Inwork arbejder vi med udgangspunkt i vores værdier. Vi har en stærk tro på, at hvert enkelt menneske kan og vil føre et værdigt liv, og at den rette hjælp altid starter med at finde frem til den enkeltes ide om et værdigt og godt liv.

Inworks overordnede mål er at hjælpe mennesker i beskæftigelse, eller at hjælpe medarbejdere til at sikre borgere bæredygtig beskæftigelse. I Inwork tror vi på, at beskæftigelse er gavnligt for vores trivsel, at mennesker helt overordnet er skabt til at være og gøre i verden og til at udvikle sig og lære. Derfor arbejder vi også ud fra den doktrin, at: ”hvis, det vi gør, ikke virker har, vi ikke fundet den rette bane for udvikling endnu”.

Faglighed

Inwork er baseret på stærk faglighed og viden. Vi arbejder for at opnå ny viden, for at sprede god og brugbar viden og for at udvikle fagligheden i praksis. Således er en del af visionen i Inwork at styrke fagligheden i beskæftigelsesbranchen.

Vi står på et fagligt grundlag indenfor psykologi, antropologi og sociologi. VI følger løbende nyeste forskning og meningsdannelse på beskæftigelsesområdet.

Viden

Inwork udgiver løbende indlæg og kommenterer på faglige nyheder og forskning. Vores fokus er primært på kreativitet og faglighed i beskæftigelsesindsatser. Den viden vi genererer og som kan findes på siden, er i sig selv vores formål, men den har også til formål at skabe en kontakt til samarbejdspartnere og et fagligt forum, der er attraktivt i en travl hverdag. Gennem vores indlæg vil vi gerne inspirere, forundre, udfordre, og måske endda provokere lidt. På den måde styrker vi fagligheden indenfor beskæftigelsesområdet og forhåbentlig også stoltheden for arbejdet og feltet. Vi tror på at stolthed og engagement fører til stærk faglig udvikling.

Har du lyst til at følge med kan du subscribe i afsnittet: Viden

ANITA GRAAKJÆR PEDERSEN
Direktør

LÆRKE SIMMELSGAARD
Projektleder, cand.psych.aut.

TINNEA CHRISTIANE PRILVANG Projektleder, cand.psych.

TINNEA CHRISTIANE PRILVANG
Projektleder, cand.psych.

STEPHANIE RØNNOW THOMSEN Projektleder, cand.psych.

STEPHANIE RØNNOW THOMSEN
Projektleder, cand.psych.

ESMAT LEVIN
Projektleder, cand.psych.

NINNA ANDERSON-INGSTRUP
Projektleder, cand.psych.aut.